everybody logo loves to eat

Дмитро Борисов та «Моя книжкова полиця» створили ресторанний посібник для дітей

Дмитро Борисов та «Моя книжкова полиця» створили ресторанний посібник для дітей

Сьогодні розпочався попередній продаж ресторанного посібника для дітей. Його авторами стали ресторатор Дмитро Борисов та письменниця Маша Сердюк. Над ілюстраціями працює Тетяна Калюжна.

Це перший посібник з ресторанної справи, виданий саме для підлітків та дітей.

Книга дасть відповідь на безліч питань: Чому люди ходять у заклади? Як відкрити ресторан самостійно, з друзями або за допомогою інвестора? Що таке бізнес-план і для чого він потрібен? Які бувають концепції закладів? Яке місце розташування краще обрати? Як працює кухня і які на ній потрібні прилади? Що робити з продуктами, як їх замовляти і де зберігати? Як скласти самостійно меню? Які існують правила етикету в ресторані?

І на додачу кожен отримає ексклюзивні рецепти для сімейної вечері від Дмитра Борисова.

Один примірник коштує 490 гривень. Замовлення можна зробити за посиланням: https://bit.ly/2PIHXCe

Текст доступний російською мовою